Siirry sisältöön

Jotta sinäkin saat harrastaa ja kuulua joukkoon

Yksikään nuori ei saisi jäädä ilman mahdollisuutta harrastaa ja kokea merkityksellisyyttä. Jokainen meistä voi tarvita apua jossain vaiheessa elämää. Jos sinulla ei ole varaa harrastuksiin, älä jää yksin, vaan tartu tukeemme! Tukikummien kertaluontoisia avustuksia annetaan sellaisiin tarpeisiin ja kustannuksiin, joita ei saada katettua muualta.

Kysy lisää avustuksesta

Ethän jää yksin! Avustuksen hakeminen Tukikummeilta on helppoa. Hakeaksesi tukea täytä ensin tämä yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä oman asuinalueesi ev. lut. -seurakunnan diakoniatyöntekijään. Sen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä ja ohjataan eteenpäin. Yhdessä kartoitetaan tilanteesi sekä tuen tarve ja pohditaan tukimahdollisuuksia. Tämän jälkeen tehdään päätös kertaluontoisesta tuesta.

Tämä sivusto ei käytä evästeitä, eikä kerää tietoja käyttäjistä. Yhteydenottolomakkeen tiedot lähetetään Kirkon diakoniarahastolle, joka välittää ne osoitteen perusteella yhteydenottajan asuinalueen seurakunnan diakoniatyöntekijälle. Tukikummit eivät saa yhteydenottajien tietoja, eikä henkilörekisteriä pidetä lomakkeen tiedoista. Kirkon diakoniarahasto kerää tietoja tietosuojaselosteen mukaan vasta hakemuksesta.(Pakollinen)
Tämä sivusto ei käytä evästeitä, eikä kerää tietoja käyttäjistä. Yhteydenottolomakkeen tiedot lähetetään Kirkon diakoniarahastolle, joka välittää ne osoitteen perusteella yhteydenottajan asuinalueen seurakunnan diakoniatyöntekijälle. Tukikummit eivät saa yhteydenottajien tietoja, eikä henkilörekisteriä pidetä lomakkeen tiedoista. Kirkon diakoniarahasto kerää tietoja tietosuojaselosteen mukaan vasta hakemuksesta.

Tukikummien avustukset kanavoidaan lyhentämättöminä perille Kirkon diakoniarahaston kautta. Diakoniatyö toimii kattavasti joka puolella Suomea ja tavoittaa avun tarpeessa olevia ihmisiä julkisen avun katvealueilla. Tuen hakijaa auttavat Diakoniarahaston asiantuntija ja hakijan oman alueen diakoniatyöntekijä, joka auttaa oikean tuen etsimisessä.

Avustusta voi saada yhteensä noin 600 € lasta kohden ja korkeintaan 2500 € /perhe. Avustukset ovat kertaluontoisia, ja ne kohdennetaan suoraan nuoren tarpeeseen. Tukikummit jakaa avustuksia erityisesti harrastuskustannuksiin, opintojen tukemiseen, perheiden yhteisiin kokemuksiin, matkakuluihin ja yksinhuoltajaperheiden tukemiseen.