Siirry sisältöön

Toiminta

Tukikummit Säätiö ja SUL merkittävään yhteistyöhön lasten ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseksi

Tukikummit Säätiö ja Suomen Urheiluliitto ovat käynnistäneet yhteistyön edistääkseen lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tavoitteena on luoda pitkäaikainen yhteistyön malli, jonka avulla mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsisi harrastusmahdollisuuksien pariin.

”Tukikummit haluavat varmistaa, että jokaisella nuorella on mahdollisuus harrastaa ja olla osa yhteisöä. Helsinki City Running Day -tapahtuma sekä SUL jakaa tämän tavoitteen kanssamme ja olemme innoissamme siitä mitä voimme saada yhdessä aikaiseksi ”, kertoo Tukikummit Ry:n toimitusjohtaja Maija Ilmoniemi.

#Steps4Tukikummit -kampanja 

Tukikummit Säätiö yhteistyössä PwC:n ja Capmanin kanssa käynnistivät hyväntekeväisyyskampanjan nimeltä #Steps4Tukikummit, jossa yhdistyvät halu tehdä hyvää sekä henkilöstön yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin tukeminen: yhtiöt haastavat työntekijöitään kerryttämään kilometrejä kävelemällä tai  ja juoksemalla toistensa ja asiakkaidensa kanssa, joiden perusteella kasvatetaan hyväntekeväisyyteen annettavaa pottia. Kampanja huipentuu Helsinki City Running Day -juoksutapahtumaan Helsingin Olympiastadionilla 11. toukokuuta 2024.

“Olemme innoissamme jakamassa tätä yhteistä tavoitetta ja harrastetoiminnan tärkeyden sanomaa, kertoo juoksutapahtumajohtaja sekä entinen huippujuoksija Harri Hänninen. Helsinki City Running Day -tapahtuman alla järjestetään myös lapsille suunnattu Minimarathon, joka kerää yli 2000 lasta nauttimaan liikunnan riemusta 10.5.2024.

MiniMarathon

Tukikummit ovat mukana Minimarathon päivässä, joka on osa Helsinki City Running Day -tapahtumaa ja se juostaan 10.5.2024. Tukikummien avulla mahdollistetaan tapahtumaan pääsy monelle lapsiperheelle, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta osallistua.


Teemme töitä, jotta kukaan ei jäisi ulkopuolelle ja yksin.

Seuraa meitä
Instagram @tukikummit_official
Facebook @Tukikummit Official
LinkedIn Tukikummit 

Lue lisää
Helsinki City Running Day 
Suomen Urheiluliitto SUL

Lue lisää