Uppalan Kartanon Suomi 100 -juhlamenun keräyskohteena Tukikummit

tammikuu 29, 2018 2:01 pm / Kirjoittaja

Uppalan Kartanon juhlamenu tuotti Tukikummit-säätiölle 756 €

 

Seinäjoella toimiva ravintola Uppalan Kartano suunnitteli ja toteutti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi juhlamenun yhteistyössä Atria Suomen kanssa. Maaliskuusta joulukuuhun 2017 jokaisesta menusta kerättiin 1 € lahjoitettavaksi Tukikummit-säätiölle. Lahjoitettavaa kertyi hienot 756 €.

Hyväntekeväisyyskohde oli helppo valita. Meillä ravintolassa on läpi vuoden paljon nuoria työharjoittelijoita, joiden käsissä on ravintola-alankin tulevaisuus ja haluamme olla mukana tukemassa nuoria työelämään kouluttautumisessa, kertoo Uppalan Kartanon toimitusjohtaja Anu Luukko.
Oma henkilökuntammekin on suhteellisen nuorta, sillä suurin osa Uppalan Kartanossa työskentelevistä on alle 30-vuotiaita.

 

Ravintola Uppalan Kartanon toimitusjohtaja Anu Luukko kädessään Tukikummit-lahjoituskirje.

 

Kotimaisista, paikallisista raaka-aineista valmistetun menun teemana oli myös yhdessä ruokaileminen ja sen tilauksen yhteydessä sai alennuksen lasten ruokailusta. Menua tilattiinkin paljon perhejuhliin, joita meillä Uppalan Kartanossa usein järjestetään, kertoo Luukko. Lasten ja nuorten ravintolaruokailu on suuri asia ruokakulttuurin kehittymiselle sekä tärkeää yhdessä tekemistä ja elämysten kokemista perheille.

 

Keittiön tervehdys, suppilovahverokeitto, tarjoiltiin Suomen väreissä.