Tapiola Gaala keräsi jälleen hädänalaisille huomattavan avun

7 lokakuun, 2012 8:10 am / Kirjoittaja

 

Gaalatunnelmissa Jaana Pelkonen (vas.), Jukka Mäkelä, Kaija-Riitta Uusitalo, Ritva-Liisa Luomaranta, Saija Äikäs ja Eija Rautanen.

Tukikummit -säätiön hyväksi  Espoon Tapiolassa  jo kolmannen kerran järjestetty  hyväntekeväisyysillallinen  perjantaina 21.9. antoi  monessa mielessä hienon startin syksyyn. Illan tuotto säätiölle, 37 680 euroa, on usean eri tahon yhteistyön loistava tulos.

Sokos Hotelli Tapiola Gardenissa  järjestettyyn tilaisuuteen osallistui 130 henkeä.  Ravintolan tarjoaman erinomaisen illallisen lisäksi tarjolla oli upeaa ohjelmaa.  Paula Koivuniemen esiintyminen ja  vauhdikkaat sekä koskettavat  tulkinnat artistin suosituimmista kappaleista loivat iltaan ainutlaatuisen tunnelman, joka  jatkui hienosti  Jorma Uotisen ja Helena Lindgrenin  lumotessa myöhemmin illalla juhlayleisön  sielukkailla evergreeneillä  ja  chansoneilla.

Tauluhuutokaupassa oli  tarjolla Suomen eturivin taiteilijoiden, Outi Heiskasen ja Riitta Nelimarkan, töitä.  Kansanedustaja  Jaana Pelkonen juonsi illan  tyylikkäästi.

Presidentin tervehdys:
Jos me kaikki teemme pieniä tekoja,
voimme saada paljon aikaan

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tervehdyksen tilaisuuteen toi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. Presidentti Niinistö totesi tervehdyksessään, että tuen tarpeessa on valtavan suuri määrä lapsia ja nuoria, luku vaihtelee 50 000 ja 100 000 välillä. Näiden perheiden lähellä on meitä, jotka voimme ja jaksamme auttaa , meitä voi olla jopa kymmenkertainen määrä.  Tuen tarvitsijoita on paljon, mutta tuen antajia on vielä enemmän.  Jos me kaikki teemme pieniä tekoja, voimme saada paljon aikaan.

Gaalan järjestäjinä toimineet Ritva-Liisa Luomaranta, Eija Rautanen, Saija Äikäs, Sari Lindbom ja Mimma Silvennoinen kiittävät lämpimästi kaikkia tilaisuuteen osallistuneita, illan esiintyjiä sekä yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka antoivat tukensa tilaisuudelle ja Tukikummit -säätiön työlle merkittävin lahjoituksin.

Gaalan tuotto käytetään lyhentämättöminä syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukemiseksi Kirkon Diakoniarahaston kautta.

Säkenöivä Paula Koivuniemi sai ansaitut kukat vapaaehtoisesta panoksestaan gaalan onnistumiseen.