Taitaja2018 välittää kaikista nuorista

joulukuu 3, 2017 4:19 pm / Kirjoittaja

Ammatillisen koulutuksen vuosittainen Taitaja-suurtapahtuma järjestetään Tampereella 14.-17.5.2018. Tässä ammattikoulutuksen SM-kisassa nuorilla on mahdollisuus esitellä osaamistaan niin tuleville opiskelijoille kuin työnantajillekin. Osallistujat ovat oman alansa huippuja, mutta Taitaja2018 haluaa tukea kaikkia nuoria. Kaikilla nuorilla pitää olla mahdollisuus kouluttautua ammattiin ja luoda oma tulevaisuutensa.

Taitaja2018-tapahtuman ympärille on koottu hyväntekeväisyystempauksia, joiden tuotto luovutetaan Taitaja2018-tapahtuman päättäjäisissä Tukikummit-säätiölle nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Marraskuun alussa hyväntekeväisyyspottia kerrytettiin yhteistyöverkostojen, työelämäkumppaneiden ja muiden nuorista välittävien kanssa Taitaja2018-hyväntekeväisyysgaalassa Hotelli Rosendahlissa.

Elokuussa Särkänniemessä järjestettyyn Taitaja Megastartti-tapahtumaan ryhmät, luokat ja joukkueet saivat myydä erityishintaisia huvipuistorannekkeita siten, että omalle ryhmälle jäi lipun hinnasta 5 € ja Tukikummit-säätiölle 2 €.

Taitaja2018 hyväntekeväisyystempauksissa kertyneet varat lahjoitetaan Tukikummit-säätiölle Taitaja-kisan päätösjuhlassa 17.5.2018.

Tampereen seurakuntayhtymän ammatillisten oppislaitosten oppilaitosdiakoni ja Taitaja2018 hyväntekeväisyystempausten puuhanainen Hanna Koivisto esiintyi marraskuun hyväntekeväisyysgaalassa.