Ravintola Muru: 10 000 euroa Tukikummit-säätiölle!

21 helmikuun, 2017 2:30 pm / Kirjoittaja

Ravintola Muru järjesti helmikuisena sunnuntaina lounaan, jossa sali- ja keittiöhenkilökunta vaihtoivat paikkaa. Hyväntekeväisyys ja neljän ruokalajin herkullinen menu houkuttelivat paikalle noin sata asiakasta. Päivän tuotot, 10 000 euroa, Ravintola Muru lahjoitti Tukikummit-säätiölle, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Kuvassa ravintoloitsija Samuil Angelov ja lahjoitusshekin vastaanottanut Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen Johanna Arantola-Hattab.


Ravintola Muru haastaa myös muut ravintolat järjestämään tempauksia Tukikummit-säätiön hyväksi

”Ravintoloissa puhutaan usein vastuullisuudesta, onko kala tai liha vihreältä listalta tai viini luomu vai ei. Nämä asiat ovat tärkeitä, mutta tärkeintä on avata silmät ympärillä oleville ihmisille”, Samuil
Angelov Ravintola Murusta totesi.

Onnistuneen tapahtuman innoittamana ravintoloitsija Samuil Angelov päätti haastaa myös muut ravintoloitsijat järjestämään tempauksia Tukikummit-säätiön hyväksi. Ensimmäisenä haasteen otti vastaan ravintoloitsija Ilja Björs Ravintola Juuresta.

”Meille oli äärettömän yksiselitteistä ottaa haaste vastaan. Vakavien asioiden ja omalta osalta vastuunkantamisen ei tarvitse merkitä vakavuutta. Hyvää voi tehdä myös pitämällä hauskaa. Katsotaan, mitä se meidän kohdallamme tarkoittaa”, Ilja Björs kertoi.


Ravintola Murussa pukeuduttiin lainavaatteisiin

Ravintola Murun tempauksessa henkilökunta pukeutui lainavaatteisiin. Esimerkiksi Murun palkittu sommelier Taneli Lehtonen pukeutui kokkitakkiin ja sommitteli annokset valmiiksi asiakkaille. Tarjoilusta pitivät huolen Murun kokit keittiömestari Turo Väärtin johdolla. Murulaiset ovat mielellään mukana tällaisissa tempauksissa; hyväntekeväisyyslounaalla he työskentelivät ilmaiseksi.

”Tämä on loistava esimerkki siitä, kuinka yhdessä tekemällä saadaan paljon aikaiseksi nuorten hyväksi. Olemme todella iloisia Murun lahjoituksesta sekä heidän haasteestaan 10-vuotiaan Tukikummit-säätiön juhlavuonna. Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa haasteen vastaan
omanlaisella tempauksellaan”, sanoi Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen Johanna Arantola-Hattab.

Kiitos Ravintola Murulle ja kaikille mukana olleille!

Lisätietoja:
Samuil Angelov, ravintoloitsija, ravintola Muru, samuil@murudining.fi
Johanna Arantola-Hattab, Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen, info@tukikummit.fi