Ravintola Juuri: 6000 € Tukikummit-säätiölle

29 kesäkuun, 2017 10:23 pm / Kirjoittaja

Ravintola Juuri:
Tukikummit -hyväntekeväisyysillallinen tuotti 6 000 euroa, haasteen vastaanotti Ragún ja Shelterin ravintoloitsija Antti Asujamaa

 

Ravintola Juuri sai helmikuussa Ravintola Murulta Tukikummit-hyväntekeväisyyshaasteen ja haaste otettiin tietenkin ilolla vastaan. Juuri järjesti perjantaina toukokuun 19. päivä kuuden ruokalajin illallisen Designmuseossa, Helsingissä. Hyväntekeväisyys, erityinen sijainti ja kuuden ruokalajin yllätysmenu houkuttelivat paikalle noin 40 asiakasta.

Ravintola Juuren hyväntekeväisyystempauksessa Designmuseon 1. kerrokseen katettiin pitkä illallispöytä ja vieraille tarjoiltiin keittiömestari Jukka Nykäsen suunnittelema kuuden ruokalajin UTOPIA-yllätysmenu. Keittiömestari Nykänen tiimeineen oli luonnollisesti myös valmistamassa ja esittelemässä illallisen juhlaväelle. Mukana hyvänteossa olivat myös Juuren tarjoilijat ravintolapäällikkö Ami Ojalan johdolla. Juuren henkilökunta valmisti ja tarjoili illallisen osana hyväntekeväisyyttä ja lahjoittivat illan palkkansa pottiin.

Illallisen tuotot, 6 000 euroa, Ravintola Juuri lahjoittaa Tukikummit-säätiölle.

Onnistuneen tapahtuman innoittamana ravintoloitsijat Ilja Björs ja Jarkko Myllymäki päättivät haastaa myös muut ravintoloitsijat järjestämään tempauksia Tukikummit-säätiön hyväksi. Ravintola Juuren haasteen vastaanotti Ragún ja Shelterin ravintoloitsija Antti Asujamaa.

Lisätietoja:
Ilja Björs, ravintoloitsija, ravintola Juuri, puh. 040 585 2100, ilja.bjors@juuri.fi
Johanna Arantola-Hattab, Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen, puh. 040 536 4036, info@tukikummit.fi