CapMan: Yli 80 000 euroa Tukikummit-säätiölle!

joulukuu 19, 2016 10:40 pm / Kirjoittaja

Yhteiskuntamme muuttuessa nopeasti myös liike-elämän on tärkeää osallistua aiempaa aktiivisemmin keskusteluun yhteiskunnan keskeisistä arvoista ja tarjota ratkaisuja vallitseviin haasteisiin. Siksi CapMan on päättänyt olla mukana tukemassa Tukikummit-säätiön arvokasta työtä.

Vuosittain CapManin hankintarengas CaPS järjestää joulukampanjan, jossa CapManin henkilökunta, kohdeyritykset ja verkostot osallistuvat Tukikummien keräykseen nuorten paremman tulevaisuuden puolesta.

Vuoden 2016 Tukikummit-kampanja onnistui erinomaisesti. CapManin hankintarenkaan CaPS:in jäsenyritykset ja kumppanit keräsivät Tukikummit-säätiölle yhteensä yli 80 000 euroa.
Kiitos kaikille osallistumisesta ja tuesta!

 

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalalla toimiva sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Olemme rakentaneet menestyviä yhteiskuntaa kehittäviä liiketoimintoja jo yli 25 vuoden ajan. Missiomme on rakentaa menestyksekkäitä, yhteiskunnan kehitykseen myönteisesti vaikuttavia liiketoimintoja.

Tukikummit www.tukikummit.fi

Tukikummit-säätiö kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.
Keräystilille tulevat varat menevät 100 % lyhentämättöminä perille.